Update Coronavirus

Het coronavirus heeft inmiddels een sterke invloed op ons dagelijks leven. Montakon volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. We houden de adviezen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Ruimere openingstijden

Bij Montakon zijn wij ons zeer bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben in het bieden van een veilige werkomgeving. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan. Om het mogelijke personeelsuitval tot een minimum te beperken hebben wij daarom besloten om alle afdelingen binnen Montakon in twee shiften te laten werken. Tot nader bericht hebben wij daarom aangepaste openingstijden vanaf 6:00 uur tot 20:00 uur, binnen deze tijden zijn wij u dan ook van dienst.


Voldoende voorraad

Wij willen u geruststellen, dat ons magazijn over voldoende voorraad beschikt. Daarnaast hebben wij dan ook dagelijks contact met onze fabrikanten om nieuwe en binnenkomende zendingen te garanderen.


24/7 service

Onze webshop is zoals gewoonlijk 24/7 geopend en de voorraden die u ziet zijn real time. Onze medewerkers zijn aanwezig en zijn bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer +31(0)735996000 of info@montakon.nl.

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.


Montakon B.V. | Titaniumlaan 120 | 5221 CL 's-Hertogenbosch | Tel. 073-599 6000 | info@montakon.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.