VSH

Installatiegemak, zekerheid en topkwaliteit; VSH heeft het allemaal. Met het breedste aanbod leidingsystemen en appendages in de markt biedt VSH een ruime keuze. De vele producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Met oplossingen voor perslucht-, stoom-, proces & koelwaterinstallaties kunt u terecht bij VSH.

VSH wil continu innoveren om u keer op keer de juiste oplossing te bieden. Oplossingen waarmee wij onze klanten kunnen voorzien van eenvoudiger, efficiëntere en betere systemen die u helpen uw product of productieproces nog verder te optimaliseren. Montakon voert in samenwerking met VSH de productlijnen XPress en Tectite. Elke productlijn heeft zo zijn unieke toepassing.
  

XPress

XPress is een compleet leidingsysteem wat geschikt is voor elke denkbare toepassing. Van drinkwater, gas, verwarming- en sonarinstallaties tot sprinklersystemen. Het assortiment bestaat uit M-profiel persfittingen, buizen en pressgereedschap en is bij Montakon direct uit voorraad leverbaar.

Tectite

Met Tectite bent u als installateur in iedere situatie in staat razendsnel leidingen te verbinden. Montagegereedschap is hierbij overbodig. Na montage is de fitting blijvend draaibaar in de buis en hierdoor is het mogelijk eenvoudig een leiding uit te richten bij vertakking en bochten. Met behulp van een demontagering of –vork kunt u de fitting eenvoudig demonteren. Daarnaast koppelt u moeiteloos uw geprefabte XPress systeem door met de Tectite pushfittingen.

Welk VSH systeem heb ik nodig?

De systemen van VSH kennen een breed scala aan toepassingsgebieden. Neem gerustcontact op met onze ervaren medewerkers voor een deskundig advies.

Bekijk alle producten van VSH


 
   
Downloads                     
Montakon B.V. | Titaniumlaan 120 | 5221 CL 's-Hertogenbosch | Tel. 073-599 6000 | info@montakon.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.