Zimmerlin

Zimmerlin is wereldwijd de toonaangevende producent van inspectieluiken en mangatdeksels. Het assortiment bestaat uit ovale deksels, ronde deksels en deksels voor drukloze toepassingen. Ook voor druktoepassingen tot 50 bar kunt u terecht bij Zimmerlin. Het maken van klant specifieke producten met een geïndividualiseerde afwerking is hun specialiteit. Met de nieuwste technologische systemen heeft Zimmerlin de mogelijkheid om alle producten aan uw eisen en kwaliteitsnormen aan te passen. Zo zijn zij als enige fabrikant in staat om EHEDG gecertificeerde deksels te produceren.

Het assortiment van Zimmerlin bestaat uit:

Vakmanschap en kwaliteit zijn vaste normen bij Zimmerlin. Dit geldt niet alleen voor de deksels, maar tevens ook voor de andere productgroepen binnen het Zimmerlin assortiment zoals de blokflens kijkglazen, roosters en tankpoten. Montakon heeft in samenwerking met Zimmerlin vele klant specifieke oplossingen ontworpen.

   
 
 Drukdeksels Drukloze mangatdeksels Glasdeksels Ovale mangatdeksels
       
 Aseptic line  Flensverbindingen  Kijkglazen  ToebehorenOfficiële distributeur Zimmerlin

Zimmerlin is al meer dan 50 jaar geleden begonnen met de productie van mangatdeksels en investeert voortdurend in nieuwe technologieën die u als klant veel voordeel bieden. Montakon is reeds 25 jaar de exclusieve distributeur van Zimmerlin en is trots om dit fabricaat te mogen vertegenwoordigen.

Zimmerlin spare parts

Zimmerlin mangatdeksels zijn leverbaar met (FEP) Siliconen, (FEP) EPDM of (FEP) Viton afdichtingen. Ook voor de overige Zimmerlin spare parts zoals (RVS) sterknoppen bent u bij Montakon aan het goede adres.Bezoek de webshop


Montakon B.V. | Titaniumlaan 120 | 5221 CL 's-Hertogenbosch | Tel. 073-599 6000 | info@montakon.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.