Zorzini

Zorzini mangatdeksels | Montakon - rvs specialisten Zorzini is van oudsher een toonaangevende producent van mangatdeksels en inspectieluiken. Sinds de oprichting heeft Zorzini een uitstekende reputatie in de wijn-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Zorzini is een van de weinige bedrijven in deze sector waarbij de totale productiecyclus intern, van rvs plaat tot eindproduct in huis heeft.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Binnen het assortiment onderscheidt Zorzini zich met kwalitatieve mangatdeksels tegen een betaalbare prijs. Het toonaangevende merk verkoopt naast mangatdeksels ook veiligheidsroosters en be- en ontluchters. Naast een innovatief design zijn ook geavanceerde technologische oplossingen belangrijk voor dit merk. Zo wordt er constant ingespeeld op de veranderde ontwikkelingen in de markt.

Drukloze mangaten Zorzini

Naast mangatdeksels voor drukloze toepassingen heeft Zorzini een ruime keuze aan drukdeksels. Zorzini is ISO 9001:2008 TÜV gecertificeerd en de kwaliteitsproducten van Zorzini hebben zowel TÜV, ASME als PED certificaten, welke als wereldwijde standaard gelden.

Het assortiment van Zorzini bestaat uit:


   
 
Inspectiedeksels Ovale mangatdeksels Ronde mangatdeksels Drukdeksels
       
Glasdeksels Spare parts


Zorzini spare parts 

Zorzini mangatdeksels zijn leverbaar met NBR, EPDM, Siliconen of Viton afdichting. Ook voor de overige Zorzini spare parts zoals (RVS) sterknoppen, bent u bij Montakon aan het goede adres. 


Offerte aanvragen
Bekijk brochure
Montakon B.V. | Titaniumlaan 120 | 5221 CL 's-Hertogenbosch | Tel. 073-599 6000 | info@montakon.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.